Werk

Een kleine greep uit vormgeving en illustratief werk. Vaak is dit een onderdeel uit een grotere campagne waarvoor ook conceptwerk is verricht.


Ontwerpen

1. Vouwkaart gemaakt voor de Noorderlinkdagen i.s.m. Nynke Kuipers (Kuenst). 2 en 3. Boek voor de sector Techniek van Stenden Hogeschool i.s.m. Flam ontwerpers (Pieter Malfiet). 4. Vouwkaart voor Koningsdiep/ Nije Boarn i.s.m. Nynke Kuipers (Kuenst). 5 en 6. Brochure voor Lifelines (UMCG) i.s.m. Nynke Kuipers (Kuenst). 7.  Educatieproject voor de Tramwerkplaats in Winschoten in het kader van 'Tjechov in de Veenkoloniën'. 8. Bieretiket 'Slicht en Recht' voor het 160 jarige jubileum van Café Hammingh i.s.m. Flam Ontwerpers (Pieter Malfiet). 9. Spel gemaakt voor het 160 jarige jubileum van Café Hammingh i.s.m. Flam Ontwerpers (Pieter Malfiet). 10 . Spel gemaakt voor de Oosterparkwijk in Groningen. 11. Routekaart voor Gevangenismuseum i.s.m. Flam ontwerpers. 12. Boek en Spandoek voor kloostermuseum Aduard. 13. Boek voor Dubbellectoraat Stenden/ Alfacollege i.s.m. Flam Ontwerpers (Pieter Malfiet). 14. Expeditie Noord i.s.m. Flam Ontwerpers (Pieter Malfiet). 15. Heldenwijzer voor Keridwen. 16. Wierdebier etiket voor Museum Wierdenland i.s.m. Flam Ontwerpers (Pieter Malfliet). 17. Plattegrond Nieuw Allardsoog. 18 en 19. Twee van vijf spelborden voor het spel 'Meester in de Middeleeuwen'. 20. Voor deze folder van Eurocat maakte Strikwerda i.s.m. Flam ontwerpers concept, tekst, vormgeving en illustratie.


Illustraties

1.Key Visual voor K&C (Mijn muziek, mijn taal). 2. Plattegronden voor de Paasheuvel Groep.
3 en 4. Illustraties voor het Strategisch Plan van ROC Noorderpoort. 5. Illustratie voor de stichting Schansenkrijg. 6
. Online stripverhaal voor ookjij.nl.  7 en 8. Illustraties voor Circus op school. 9. Familie Bodewes- illustraties bij het Strategisch Plan Noorderpoort. 10. Familie Haaksma voor het dorpsplan van Spijk in samenwerking met Stilet ontwerpers en Jolanda Dijkhuis/ Stroom. 11. Key Visual voor Eurocat (UMCG). 12. Portret van Douwe van Oven voor Davido's Circustheater. 13. Een visualisatie van hoe Delfzijl kan worden.

 

Onder de naam Mestrik zijn ook strips verschenen.  Meer hierover staat hier.

 


Logo's

logo 2, 6, 7, en 8 i.s.m. Nynke Kuipers (Kuenst).


Icons

1. Gemaakt voor de Friese bibliotheken. 2. Gemaakt voor de site van ROC Noorderpoort Groningen. 3. Het Logo 20 jaar Noorderpoort is ontworpen met Klaas de Vries bno. 4. Gemaakt voor de sector Techniek van StendenHogeschool. 5. Gemaakt voor het educatieve deel van de theaterproductie 'Tjechov in de Veenkoloniën'.


Infographics

1. Infographic voor Lifelines (UMCG Groningen) 2. Plattegronden en Infographic voor de Noorderlinkdagen. 3. Infographic voor Enexis. 4 en 5. Infographic en illustraties voor K&C Assen, ontworpen i.s.m. met Nynke Kuipers (Kuenst).


Websites en andere projecten

1, 2 en 3  zijn gemaakt i.s.m. Nynke Kuipers (Kuenst). Portretten

Portretten gemaakt voor de tentoonstelling BOER XXI in museum Wierdenland, Ezinge.

Making of... van een portret van Bert Harders i.s.m. Oscar Venema (kunstenaar) en Robert van der Molen (fotograaf).